OM OS

Bedre Bad Farum er medlem af Bedre Bad - Bedre Energi kæden, som er en landsdækkende kæde af lokale VVS’er over hele Danmark. Vi arbejder hver for sig, dog der hvor styrken af at være medlem af Bedre Bad, er den store informationskilde vi får adgang til. Som Danmarks største VVS kæde, får vi straks adgang til de nyeste metoder og teknologi, om enten inden for VVS, badeværelse eller energiløsninger. Vi er derfor altid up-to-date med de nyeste trends, og vi tilbyder altid moderne og aktuelle løsninger.

Vi er en moderne og serviceorienteret VVS-virksomhed, som har fokus på det gode håndværk. Alle vores medarbejder bliver altid videreuddannet, så vi kan levere den kvalitet I fortjener. Du får altid seriøs og kompetent rådgivning af os, og vi udfører alle slags VVS-opgaver.

Vi er certificeret energivejleder samt vådrumsinstallatør, så vi er yderste kompetente indenfor vores kerneområder. Vi er din specialist i indretning og etablering af badeværelser og bryggers på Sjælland. Vi har også mange aktiviteter inden for vores store energi sortiment, hvor vi udfører en betydelig del af løsningerne. Om enten du vil have den nyeste grønne teknologi eller have et nyt anlæg.

Fra enkeltopgaver til totalløsninger

Vi er til, for at kunne servicere vores kunder. Det betyder også, at du altid kan regne med os, om vi bare skal reparere den dryppende hane eller i gang med en totalløsning. Vi tager dig stadig lige seriøst, og vores kunder fortjener kun den bedste vejledning og kvalitetshåndværk.

Vores totalløsninger er en måde hvorpå vi kan skabe store sammenhængende løsninger inden for bad og energi. Vi står fra alt, lige fra første kontakt til den færdige løsning står færdig hjemme ved dig. Vi gør alt for at personalisere løsning til dine behov, krav og design. Men udover står vi projektering, etablering samt montering af hele løsningen. Se eventuelt nogle af vores arbejdsområder på listen herunder:


Vores aktiviteter udfolder sig i et stort geografisk område: Hele Københavnsområdet og Nordsjælland/Midtsjælland - f.eks. Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

I altid velkommen til at kontakte os for vejledning, råd eller for at få et uforpligtende tilbud. I kan finde alle vores kontaktinformationer her.