Find os her

BEDRE BAD FARUM VVS ApS

Tlf. 44 95 03 55
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi tager enhver henvendelse seriøst, og prøver hver gang at besvare så korrekt som muligt med stort engagement. Om du enten sender en e-mail eller giver os et telefon opkald. Dog hvis det er noget større teknisk, må det meget gerne sendes på mail, så vi lige har mulighed for at se på det i ro og mag. Ellers så bare skyd løs. Vi får henvendelse lige fra kunder, der mangler lidt inspiration, råd og vejledning. Her er vi din kontaktperson pakket sammen i en. Du er også velkommen til at tage kontakt til vores medarbejder, hvis du ser dem ude i det danske land.

 

Administration og Studio

Finder du på: 
Tempovej 30
2759 Ballerup

Vores administration og vores designstudio holder til i Ballerup, og du er også meget velkommen til at komme forbi. Om du enten gerne vil se nogle af vores smarte løsninger i selve studiet eller ønsker at tale til os personligt. Vi vil altid prøve at besvare dine spørgsmål, så optimalt som muligt. Hvis du ønsker at læse mere omkring vores designstudio kan du det her.

Åbningstider på kontoret:

Mandag – torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 12.00 

FERIELUKKET fra og med 6. juli - 28. juli.

 

Vi besøger gerne dig

Ved større opgaver, som på forhånd kræver besigtigelse, besøger vi naturligvis gerne dig. Vi kommer vidt omkring hele Københavnsområdet samt:

Nordsjælland/Midtsjælland - f.eks. Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg. Du skal bare kontakte os for besøg.

I har også mulighed for at kontakte os herover vores hjemmeside. Plot indtast jeres information herunder, og vi vil kontakte jer.

Kontakt

Skriv til os: