Vedvarende energi

Der er fokus på vedvarende energiløsninger. Folk vil gerne udvise grøn samvittighed omkring forbrug af energi, men ligeså vigtig: De vil meget gerne have del i de stor energibesparelser, som den seneste teknologi kan sikre. Som din lokale ekspert på energiområdet kan Bedre Bad & Energi Farum levere dig den løsning, som giver optimale besparelser. Vi er Certificeret Energivejleder – udnyt de fordele, som det kan give dig.

Vores Certificerede Energivejledere er specialister i at energioptimere bygninger, med henblik på at skabe størst mulige energibesparelser for kunderne. Vi har megen erfaring inden for feltet, og vi kan derfor gennemskue enhver case og finde frem til en løsning, som er tilpasset kundens individuelle ønsker, behov og budget.

Er du interesseret i vedvarende energi, så lad os give dig et uforpligtende tilbud. Hvis du efterfølgende er interesseret i en af vores løsninger, så står vi klar også klar med de komptente håndværkere, så realiserer din energiløsning. Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs mere vedvarende energikilder her:

Bliv helt energitjekket

Med den rigtige vejledning er der penge i vedvarende energi – men hvor meget kan du spare? Et besøg af din lokale Bedre Energi-vejleder hjælper dig med at blive energitjekket. Med ny og innovativ teknologi er der mange muligheder for grønne løsninger i boligen. Ofte kan en energirigtig løsning finansiere andre forbedringer af boligen. Vi udfører energitjek for alle boligejere over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Bestil et energitjek allerede i dag.

Fra vejledning til konkrete forbedringer

Bedre Bad – Bedre Energi er i hele landet – og du har altid en Bedre Energi-vejleder i nærheden. Vi er totalleverandør i ordets bredeste betydning: Give dig den bedste uafhængige rådgivning og hvis du ønsker at omsætte dine tanker til handling: Levere grøn energi fra idé-fase til nøgleklar installation. Sådan får du den rigtige rådgivning og behøver ikke at løfte en finger.

Energimærkning af boligen

Vidste du at vi også udfører energimærkninger af boliger?

Beregn energimærkningen af dit hus med vores gratis online værktøj.

Bliv klogere på varme- og energiløsninger: