Vedvarende energi

Der er fokus på vedvarende energiløsninger. Folk vil gerne udvise grøn samvittighed omkring forbrug af energi, men ligeså vigtig: De vil meget gerne have del i de stor energibesparelser, som den seneste teknologi kan sikre. Som din lokale ekspert på energiområdet kan Bedre Bad & Energi Farum levere dig den løsning, som giver optimale besparelser. Vi er Certificeret Energivejleder – udnyt de fordele, som det kan give dig.

Læs mere om:

Bliv helt energitjekket

Med den rigtige vejledning er der penge i vedvarende energi – men hvor meget kan du spare? Et besøg af din lokale Bedre Energi-vejleder hjælper dig med at blive energitjekket. Med ny og innovativ teknologi er der mange muligheder for grønne løsninger i boligen. Ofte kan en energirigtig løsning finansiere andre forbedringer af boligen. Vi udfører energitjek for alle boligejere over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Bestil allerede i dag et energitjek

Fra vejledning til konkrete forbedringer

Bedre Bad – Bedre Energi er i hele landet – og du har altid en Bedre Energi-vejleder i nærheden. Vi er totalleverandør i ordets bredeste betydning: Give dig den bedste uafhængige rådgivning og hvis du ønsker at omsætte dine tanker til handling: Levere grøn energi fra idé-fase til nøgleklar installation. Sådan får du den rigtige rådgivning og behøver ikke at løfte en finger.

Energimærkning af boligen

Vi udfører energimærkning af boliger!

Bliv klogere på varme- og energiløsninger: