Varme og energi

I Bedre Bad & Energi Farum VVS har vi brugt megen energi på energi. Vi ved, hvad vores leverandører står for, og vi ved, hvordan man tilpasser løsningen til boligens og familiens størrelse, så der altid er tilstrækkelig varme og varmt vand.

Der kan være penge at spare ved at skifte kedel eller vandvarmer til nye modeller. Teknisk sker der hele tiden en udvikling, så udnyttelse af energien bliver større og varmeregningen mindre.

Miljøvenlige og energibesparende løsninger

Vi har overblikket og kender markedet. Vi kan rådgive om, hvordan den miljøvenlige og energisparende løsning kan se ud. Men komforten må ikke glemmes. Varmen skal kunne reguleres efter ønsker og behov, og det kan ske automatisk eller manuelt.

Til opvarmning på badeværelset vælger mange af vores kunder en kombination af gulvvarme og den effektive håndklæderadiator. Lunt gulv til de bare fødder samt tørre og lune håndklæder til kroppen er skønt efter det daglige bad.

Få gode råd gratis

Lad Bedre Bad & Energi Farum VVS se på varme og energi i boligen. Det koster ikke noget at få et godt råd. Klik her og se de nyeste Bedre Bad energiløsninger.

Vi har gennem årene løst et stort antal energiopgaver for kunder over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Bliv klogere på varme- og energiløsninger: