Bedre Bad

Bedre Bad er ekspert i totalløsninger og din genvej til badeværelset fra dine drømme. Du slipper for besværet, når vi forvandler idéerne til virkelighed – for vi koordinerer indsatsen. Når indretningsforslaget til et bademiljø har din godkendelse, så kan du læne dig tilbage. Vi styrer hele processen med forskellige håndværkere og faser i arbejdsprocessen – lige frem til du kan åbne døren til et lækkert og færdigt badeværelse.

Lad dig inspirere

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser, som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde til bademiljøer.

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger.

Dine behov og ønsker

Bedre Bad har fingeren på pulsen inden for badeværelser og inspirerer dig med nye trends og teknologier, og vi taler gerne begejstret om det. Samtidig kan du regne med, at vi lægger vi hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års erfaring og ekspertise. En rådgivning med afsæt i dine ønsker, behov og de muligheder, som din bolig og økonomi lægger op til. 

Vi skaber flotte, funktionelle og personlige badeværelser til kunder over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Læs mere om badeværelser: