Badeværelser

Hvordan skal vores nye badeværelse se ud? Skal vi have badekar eller brusebad eller begge dele? Hvor meget skabsplads, har vi brug for i det nye bademiljø? Skal vi have væghængt toilet eller måske et med duschfunktion? Hvordan med spejl og belysning – hvad skal vi vælge?

Der er mange spørgsmål, når et nyt badeværelse skal indrettes. Hos Bedre Bad & Energi Farum VVS hjælper vi dig med at finde svarene. Vi ser på mulighederne, snakker med jer om jeres ønsker og behov. Ud fra dette kommer vi med et oplæg til et bademiljø.

Flere muligheder end du ved!

De fleste bliver overraskede over de mange muligheder, selv på et mindre badeværelse. Fx kan man med installationsvæg gennem rør, og samtidig skabe en ekstra hylde. Eller med en spændende spejlløsning og skabe kan der opbygges et anderledes og nyt badeværelse. Der er næsten ingen grænser for hvad der er muligt. Og smukt design og intelligente løsninger kan give dit kommende bademiljø et eksklusivt strøg.

Den perfekte løsning er individuel

Mangfoldigheden er stor i produkter og indretning. Lad os hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, hvor ønsker og behov samt komfort og design går op i en højere enhed. Vi har prøvet det før. Mange gange. For kunder over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.Kontakt din lokale Bedre Bad i Farum og få råd og vejledning.

Læs også om: