BADEVÆRELSER – Få råd & vejledning

Hvordan skal vores nye badeværelse se ud? Skal vi have badekar eller brusebad eller begge dele? Hvor meget skabsplads, har vi brug for i det nye bademiljø? Skal vi have væghængt toilet eller måske et med douchefunktion? Hvordan med spejl og belysning – hvad skal vi vælge?

Der er mange spørgsmål, der bliver stillet, når et nyt badeværelse skal indrettes. Hos Bedre Bad & Energi Farum VVS hjælper vi dig med at finde svarene. Vi ser på mulighederne, snakker med jer om jeres ønsker og behov. Ud fra dette kommer vi med et oplæg til et bademiljø.

Vi leverer totalløsninger til badeværelser og bryggers til alle borgere i og omkring Farum. Vi rykker desuden ud til bl.a. Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund og Fredensborg. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave eller bestil et gratis badtjek her.

Få kyndig VVS-hjælp - uanset opgavens omfang

Badeværelser er en af vores kerneområder, og vi har derfor en bred erfaring på området, som vi kan bruge når vi skal hjælpe dig med at realisere badeværelsesdrømmen. Vi laver både helt nye badeværelse, hvor vi er tovholder fra start til slut og så tilbyder vi selvfølgelig også delvise renoveringer. Du er også velkommen til at kontakte os for mindre badeværelsesopgaver, så som ny vandinstallation, reparationer og udskiftning af nuværende inventar på dit badeværelse.

Uanset om din opgave er stor eller lille, så er Bedre Bad Farum den rigtige samarbejdspartner og vi sætter altid vores kunder drømme og ønsker som førsteprioritet. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for et uforpligtende tilbud – du kan også booke et gratis badtjek lige her.

Flere muligheder end du ved!

De fleste bliver overraskede over de mange muligheder, selv på et lille badeværelse. F.eks. kan man med installationsvæg gennem rør, og samtidig skabe en ekstra hylde på et kompakt badeværelse. Eller med en spændende spejlløsning og skabe kan der opbygges et anderledes og nyt badeværelse. Der er næsten ingen grænser for hvad der er muligt. Og smukt design og intelligente løsninger kan give dit kommende bademiljø et eksklusivt strøg.

Læs mere om tips til indretning her.

Den perfekte løsning er individuel

Mangfoldigheden er stor i produkter og indretning. Lad os hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, hvor ønsker og behov samt komfort og design går op i en højere enhed. Vi har prøvet det før. Mange gange. For kunder over hele København, Nordsjælland, Midtsjælland, Farum, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg. Kontakt din lokale Bedre Bad i Farum og få råd og vejledning.

Læs også om: