Bad – øget komfort og større værdi

Uanset om du bor i den mindre lejlighed eller den helt store villa, så vil et nyt badeværelse give alle i husstanden øget komfort og velvære. Hertil kommer, at boligen simpelthen stiger i værdi og bliver mere attraktiv. Kort sagt: Den vil være nemmere at sælge og til en højere værdi.

Endelig fører langt de fleste badeværelses-projekter til, at der installeres smart, intelligent og ressourcebesparende teknik – det kan være berøringsfrie vandhaner med automatisk stop, effektivt virkende termostater, genvinding af varme m.v. Det kan betyde store besparelser på energiregningen.

Lejligheder og villaer

Vi har udført et stort antal badeværelser over hele Københavnsområdet og Nordsjælland/Midtsjælland - f.eks. Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, og Fredensborg.

Renovering af badeværelse eller helt nyt badeværelse

Hos Bedre Bad Farum laver vi alle typer badeværelser – og vi kan hjælpe i alle situationer, uanset om dit badeværelse trænger til at blive moderniseret eller om du skal have helt nyt badeværelse.

Ombygning af badeværelse

Har du et badeværelse, der trænger til en total ombygning, hjælper vi dig gerne igennem projektet. Vi tilbyder totalløsningen, hvor vi hjælper dig med at finde de rigtige håndværkere og med at finde de produkter du kunne tænke dig – lige fra toilet til badekar. Vi hjælper dig også med at styre byggeprocessen, så dit nye badeværelse bliver, som du ønsker det.

Har du et badeværelse, der trænger til opfriskning med f.eks. nyt badekar, vandhane eller badeværelsesmøbler, hjælper vi dig også gerne her.

Inspiration til nyt bademiljø

Drømmer du om et lækkert, nyt badeværelse, men har svært ved at vælge f.eks. badeværelsesmøbler, badekar eller håndvask? Så kan det kan være en hjælp i inspirationsfasen at se billeder af andre bademiljøer og bad-design – på den måde bliver du bedre kvalificeret til at at tage et valg om, hvordan du ønsker, at dit badeværelse skal se ud.

Du kan få en masse badeværelsesinspiration og ideer til dit indretning ved at se nogle af de badeværelsesløsninger, som Bedre Bad-kæden står bag.

Badtjek – Gode råd til dit badeværelse

Brug vores viden, indsigt og erfaring til at skabe det perfekte individuelle badeværelse - bestil et gratis badtjek.

Bedre Bad Farum laver badtjek og moderniserer/installerer badeværelser i hele Københavnsområdet, Nordsjælland og Midtsjælland - herunder indgår f.eks. Farum, Ballerup, Hørsholm, Hillerød, Ølstykke, Roskilde, Slangerup, Frederikssund og Fredensborg.

Læs mere om badeværelser: